Misli i postani bogat Audiobook (free download)

Audiobooks > Business > Bestseller

Ova kultna knjiga N. Hilla, koja nas upoznaje s tajnama uspjeha, prodana je u vise od 100 milijuna primjeraka. Objavljujemo je u dopunjenom i revidiranom izdanju kao prvu audio knjigu na nasem jeziku koja ce se distribuirati na portalima za audio knjige. Prije mnogo godina Andrew Carnegie, tajkun koji se obogatio na celiku, Napoleona Hilla je uputio u tajnu zahvaljujuci kojoj je stekao basnoslovno bogatstvo. Carnegie, u ono doba jedan od najbogatijih ljudi, Hillu je potom povjerio zadatak da istrazi metode koje su dovele do uspjeha 500 milijunasa diljem svijeta, kako bi na taj nacin ustanovili sto im je zajednicko i razotkrili filozofiju uspjeha. Tijekom dvadesetak godina rada na tom projektu kroz brojne intervjue Hill je uspio proniknuti u tajnu uspjesnosti. Za uspjeh su, medju ostalima, zasluzne ispravne upute koje saljemo svojoj podsvijesti, nepokolebljiva vjera u sebe te najzad ustrajnost i odlucnost. Misli su djela, to je Napoleon Hill spoznao vec pocetkom 20. stoljeca. Stotinjak godina kasnije gotovo svaki covjek zna da osobni uspjeh ovisi o ispravnom mentalnom stavu. Upravo su stoga toliko vazni zakoni uspjeha koje je otkrio Napoleon Hill. Ako zelite biti financijski neovisni i sami upravljati svojim zivotom, najbolje je uciti od majstora! Preskocite svoje granice, neka vjera u sebe bude glavni pokretac vaseg uspjeha, uvijek krenite u akciju puni samopouzdanja: ostvarit cete nevjerojatan uspjeh ako dopustite najdubljim slojevima svoje psihe da rade za vas. Naime, upravo je autosugestija kljucna za ostvarivanje vlastitih ambicija. Iznenadjujuce je koliko toga mozemo postici samo snagom svojih misli. Upoznajte 13 zakona uspjeha zahvaljujuci kojima ce vam od sada u zivotu sve ici od ruke!

Misli i postani bogat
Length: 7:24 h
Published: 2023-06-22

You can download this book free of charge if you log in with your Amazon login data for a free 30-Day Trial Membership at the world's leading audiobook platform, Amazon Audible. The audio book is yours forever.


Misli i postani bogat
by Napoleon Hill
Length: 7:24 h
Published: 1986-10-01
Apps: SpotiBooks, Eary
Tracks:

▶ Listen now for free

              (provided by Spotify Free)


Misli i postani bogat
by Napoleon Hill
Length: 7:22 h
Published: 1986-10-01
Tracks:

▶ Listen now for free

              (provided by Deezer Gratis)


Misli i postani bogat
by Napoleon Hill
Length: 7:22 h
Published: 2023-04-27

▶ Listen now for free

              (provided by Napster)The 33 Strategies of War audio book Scientific Advertising audio book How to Win Friends and Influence People audio book Astounding Customer Service audio book